• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

 

Vergaderlocatie in Valkenswaard

Exclusief vergaderen in Valkenswaard

Kasteelhoeve De Grote Hegge is een exclusieve vergaderlocatie in Valkenswaard. Alleen de naam al prikkelde de nieuwsgierigheid van velen. En terecht.

U vindt hier luxe en gastvrijheid op een toplocatie. Niet alleen de ligging, maar de hele ambiance van deze plek doet menigeen smullen. Dit is de ideale congresruimte voor uw vergaderingen of andere bijeenkomsten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een productpresentatie, een heidesessie of een andersoortige vergadering, wij kunnen het voor u faciliteren. Vergaderlocatie Valkenswaard is een lust voor het oog en voor de inwendige mens.

Wat mag u verwachten in vergaderlocatie Valkenswaard?

Deze vraag is simpel te beantwoorden: alles. Het begint met de bereikbaarheid. Onze congresruimte ligt aan de rand van het witte stadje Thorn. Met de auto neemt u de afslag Wessem/Panheel van de A2. Slecht een half uurtje rijden van zowel Maastricht als Eindhoven. Bij aankomst rijdt u langs onze prachtige tuinen, die trouwens een prima ontspanningsmogelijkheid bieden voor de pauzes in uw vergaderingen. U parkeert op onze ruime parkeergelegenheid met 300 plaatsen. Natuurlijk wordt u bij aankomst gastvrij ontvangen. Vergaderen kunt u in één van de vijf vergaderruimtes waarover wij beschikken. Deze zalen hebben een capaciteit variërend van 20 tot 230 personen.

Alle faciliteiten zijn aanwezig in deze vergaderlocatie

U heeft genoeg te regelen voor de inhoud van uw bijeenkomsten. Daarom nemen wij u alle facilitaire zorgen uit handen. Wij verzorgen de door u gewenste inrichting van de vergaderruimte. Alle hulpmiddelen, zoals beamer met scherm, draadloze microfoon en flip-over zijn gebruiksklaar. Natuurlijk beschikken wij over draadloos internet. De catering is bij ons in goede handen, daar ligt immers mede de basis van ons bestaan.

U kunt via onze site rechtstreeks reserveren, maar u bent ook van harte welkom voor een bezichtiging. Wij leiden u rond en bespreken graag uw wensen, zodat u een optimale bijeenkomst krijgt.

Vergaderlocatie Valkenswaard, een verademing

U komt om te vergaderen, dat beseffen wij. Tegelijkertijd heeft de omgeving invloed op de sfeer. Wij streven ernaar die sfeer zo aangenaam mogelijk te maken voor u en uw gasten. De rustieke uitstraling door de ligging van onze congresruimte aan de oevers van de Maasplassen, geeft al een ontspannen gevoel. Wij willen u dat gevoel ook binnen geven. Daar draagt onze catering ook aan bij. Wij verzorgen die zelf en voor een diner kunt u reserveren in onze bistro met de naam Puur Zondag. Het is bij ons ook mogelijk om meerdaagse bijeenkomsten, zoals conferenties, te houden. Wij kunnen de overnachtingen voor u regelen. Wij stellen het op prijs als u contact met ons opneemt en u laat verrassen door de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Graag tot ziens in onze vergaderlocatie.

Heeft u interesse in een vergaderlocatie?

Neem contact met ons op

 

IMG-20150623-WA0017IMG_3839

 

 

Event Management Group