• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

 

Vergaderlocatie Roermond

Vergaderlocatie Roermond, verre van saai

Vergaderen wordt vaak geassocieerd met saai. In onze congresruimte is dat toch echt anders. Natuurlijk kunnen wij de inhoud van uw bespreking niet beïnvloeden, stel je voor. Wat wij wel heel goed kunnen, is zorgen dat u optimaal wordt gefaciliteerd.

Dat is ons werk, we zijn er ervaren in en we doen het graag. Onze vergaderlocatie is uniek te noemen en bijzonder geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten, zoals bedrijfsfeesten, teambuilding en workshops. Deze opsomming is niet volledig, maar geeft u een idee van de mogelijkheden. Eigenlijk zijn wij specialisten in besprekingen, in ieder geval in het verzorgen van onze bezoekers. Vergaderen in een kasteelhoeve is toch even iets anders dan in een doorsnee kantoorgebouw.

Wat bieden wij bij vergaderlocatie Roermond

Allereerst zijn wij heel goed bereikbaar. Niet onbelangrijk bij het plannen van uw vergaderingen. Vergaderlocatie Roermond ligt aan de afslag Wessem/Panheel van de rijksweg A2. Dat is op een afstand van 30 minuten van zowel Eindhoven als Maastricht. Bij aankomst kunt u parkeren op ons eigen parkeerterrein met een capaciteit van 300 plaatsen. Kortom, u hoeft niet te zoeken naar ons en ook niet naar een parkeerplaats. Wij verzorgen de volledige catering voor u op basis van uw wensen. Koffie en thee zijn vanzelfsprekend, maar ook de lunch, snacks en eventueel het diner bereiden wij graag voor u. Het diner serveren wij in de in de kelder gelegen bistro met de welluidende naam: Puur Zondag.

Diverse zalen in onze vergaderlocatie

In onze congresruimte zijn diverse zalen beschikbaar. U kunt een keuze maken uit vijf zalen met een capaciteit variërend van 20 tot 230 personen. In deze zalen zijn faciliteiten zoals een beamer, beamerscherm, draadloze microfoon en flipover beschikbaar. De opstelling van het meubilair en de hulpmiddelen wordt in overleg met u bepaald. Bedenkt u daarbij dat de gekozen opstelling invloed heeft op de capaciteit. Bijna overbodig om te zeggen, maar natuurlijk is draadloos internet beschikbaar. Wat onze vergaderlocatie verder bijzonder maakt, zijn de tuinen rondom onze gebouwen. In de pauzes kunt u vrij gebruik maken van onze tuinen en weer energie op doen voor het vervolg van de bespreking.

Complete verzorging in onze congresruimte

Eigenlijk is onze stelling: uw zorg is onze zorg. Het vergaderen is aan u, maar alles daarom heen willen wij regelen. Wij bieden daarom ook complete vergaderarrangementen. Wellicht denkt u aan een meerdaags seminar. In dat geval kunt u de nacht doorbrengen in een van onze partnerhotels. Graag vertellen wij u daar meer over. Wij kunnen ons ook voorstellen dat u eerst een kijkje wilt nemen bij ons. Dat kan zijn voor de te organiseren bespreking, maar misschien zelfs voor een andersoortige bijeenkomst. Wij leiden u graag rond in de vergaderlocatie Roermond en bespreken graag uw wensen. Wij leggen de afspraken vast en brengen daarvoor graag een inzichtelijke offerte uit.

Heeft u interesse in een vergaderlocatie?

Neem contact met ons op

 

IMG-20150623-WA0017IMG_3839

 

 

Event Management Group