• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

 

Vergaderlocatie Limburg

Verzorgd vergaderen in Limburg? Kom naar De Grote Hegge

Wanneer u een vergaderlocatie of congresruimte in Limburg zoekt, bieden wij u alle ruimte en faciliteiten om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken.

Vergroot uw effectiviteit: ga in Limburg vergaderen

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen een vergadering of congres op uw eigen locatie te organiseren. Ook wanneer uw bedrijf die ruimte en mogelijkheid biedt, kan het echter de moeite waard zijn uw vergaderlocatie elders te kiezen. Om praktische redenen wanneer daar grote groepen mensen bij betrokken zijn, maar ook omdat vergaderingen buiten de deur een ander type focus bij de deelnemers teweegbrengen. De keuze voor een vergaderlocatie Limburg, bijvoorbeeld, voorkomt hinderlijke interventies van collega’s. Daarnaast straalt uw bijzondere aandacht voor de locatie af op de deelnemers, die zich des te meer gemotiveerd zullen voelen hun bijdrage te leveren aan de effectiviteit van het overleg.

Bereikbaarheid

Wanneer u besluit extern te gaan vergaderen, dan kiest u daarvoor een locatie die goed bereikbaar is. Onze kasteelhoeve in Limburg beantwoordt aan die behoefte. Gelegen aan de A2, tussen Eindhoven en Maastricht, zijn u en de deelnemers ‘even weg van de snelweg’, zonder dat dit ten koste gaat van de bereikbaarheid. U bevindt zich in een landelijke omgeving, en ook eventuele buitenlandse deelnemers hebben, per auto of per vliegtuig, eenvoudig toegang tot uw vergaderlocatie in Limburg. Auto’s kunnen geparkeerd worden op ons eigen terrein, dat plaats biedt aan 300 auto’s.

Vergader- en congresfaciliteiten

Voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij ons aan het goede adres. Wij mogen ons dan ook een specialist op het gebied van vergaderingen noemen en bieden u alle faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst. U kunt bij ons zowel een kant-en-klare vergaderruimte reserveren, als de gehele hoeve gebruiken en daarmee volledige exclusiviteit krijgen. De vijf zalen die onze hoeve omvat bieden plaats aan gezelschappen van diverse grootten. De kleinste zaal heeft een minimumcapaciteit van 20 personen, de grootste zaal biedt ruimte aan gezelschappen van maximaal 230 gasten. Voor zeer grote bijeenkomsten kunnen wij u een congresruimte bieden met een capaciteit tot ruim 2000 personen. In dat geval maken wij gebruik van tenten die, net als de zalen, uitgerust kunnen worden met een beamer en beamerscherm, een draadloze microfoon, een flipover en draadloos internet.

Meerdaagse bijeenkomsten

Het landgoed en de schitterende omgeving bieden u en uw gasten een goede balans tussen een zakelijke focus, informeel tussentijds contact en broodnodige ontspanning. Het gebruik van de ruimtes en de catering worden geheel aangepast aan uw wensen en voorkeuren en ook voor meerdaagse trainingen, congressen of vergaderingen kunt u bij onze vergaderlocatie in Limburg terecht. In dat geval kunt u het diner nuttigen in de kelder van onze hoeve en reserveren wij voor u, desgewenst, de overnachtingen bij een van onze partnerhotels.

Kortom: zoekt u een goed geoutilleerde, sfeervolle vergaderlocatie of congresruimte? Dan biedt De Korte Hegge u de ruimte, sfeer en verzorging die bijdraagt aan een productief overleg.

Heeft u interesse in een vergaderlocatie?

Neem contact met ons op

 

IMG-20150623-WA0017IMG_3839

 

 

Event Management Group