• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

 

Vergaderlocatie Echt

Kasteelhoeve de Grote Hegge is als vergaderlocatie Echt niet alleen geschikt voor zaken, maar ook voor uw eigen bruiloft in de mooiste zalen en idyllische tuin!

Congresruimte bij Kasteelhoeve de Grote Hegge

De kasteelhoeve is vooral bekend als vergaderlocatie en als ideale plek om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Met collega’s vormen de ruime zalen een ideale plek om flinke stappen te zetten. De ruimtes kunnen volledig ingericht worden om deze vergaderlocatie Echt precies zo in te delen als u wilt. Lunches en andere maaltijden worden verzorgd door de catering van het kasteel. Daarmee vormt deze locatie de perfecte bodem voor een dag of dagdeel vruchtbaar overleg. En dat allemaal op een steenworp afstand van de A2 tussen Eindhoven en Maastricht. Maar wist u dat de Grote Hegge ook ideaal is als trouwlocatie?

Vergaderen en trouwen op een mooie plek

Speciale momenten in het leven vragen om een mooie plek. Of het nu gaat om het binnenslepen van een mooie deal, het volgen van een training of, heel persoonlijk, het geven van het jawoord. De Grote Hegge is idyllisch gelegen aan de Maasplassen. Rondom de kasteelhoeve liggen romantische tuinen. Stelt u zich voor: een mooie dag in uw favoriete jaargetijde, een prachtige tuin en een gebeurtenis om nooit te vergeten… De locatie helpt u daarbij zeker. De plechtigheid kunt u laten voltrekken in de historische ridderzaal: heel fotogeniek!

Meer dan een vergaderlocatie

De Grote Hegge heeft een aantal zalen. Zo vindt u er de Ridderzaal, Tiendschuur, Thorn-Hoog, Thorn-Laag en de Kelderbar. De ruimtes bieden plaats aan 20 tot wel 230 personen. Daardoor kunnen zowel collega’s als familieleden en vrienden hun plaats vinden, of het nu om vergaderen, een bruiloft of een feestje gaat. Op het terrein zijn voldoende parkeerplaatsen te vinden voor al uw gasten. Op het ruime terrein kunnen jong en oud genieten van de prachtige omgeving, de pittoreske bouwstijl van de Grote Hegge en van de intieme tuinen waarmee ze langs de oprijlaan direct kennismaken. Wie heeft dat niet als perfect plaatje in zijn of haar hoofd? En bij ons kan het.

Trouwen op deze vergaderlocatie Echt?

Ziet u het al voor zich: uw bruiloft op kasteelhoeve de Grote Hegge? De congresruimte die u er vindt, biedt net zo goed plaats voor al uw dierbare familieleden en vrienden. Samen maakt u er een dag van om nooit te vergeten. Er is genoeg ruimte om u voor te bereiden op de komst van de gasten. En zij worden bij aankomst direct verrast door de prachtige tuinen van de kasteelhoeve. Zonder moeite vinden ze een parkeerplek, waarna de huwelijksvoltrekking of het feestje kan plaatsvinden in één van de ruime en ingerichte zalen. Ook op een bruiloft verzorgt het kasteel de catering, zodat u in alle rust kunt genieten van een feestmaal op een locatie die tot de verbeelding spreekt… Neem contact met ons op voor meer informatie over kasteelhoeve de Grote Hegge!

 

Heeft u interesse in een vergaderlocatie?

Neem contact met ons op

 

IMG-20150623-WA0017IMG_3839

 

 

Event Management Group