• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Trouwlocatie in Weert

Bijzonder trouwen in een kasteelhoeve.
Sinds enkele jaren kan een huwelijk op bijna elke locatie worden gesloten. Daardoor heeft u bij de voorbereiding van de grote dag een extra keuze te maken.

U mag bepalen waar u in de echt wilt worden verbonden. Een mooie uitdaging voor degenen die een bijzondere trouwlocatie zoeken. Wij hebben zo’n unieke mogelijkheid om de dag van uw leven echt uitzonderlijk te maken. Onze trouwlocatie Weert blinkt uit door de prachtige ambiance die wij bieden. Het begint al direct met onze bereikbaarheid, geen onbelangrijk gegeven, gelet op de hoeveelheid gasten die naar uw huwelijksvoltrekking zullen komen. Onze kasteelhoeve ligt op slechts vijf minuten rijden van rijksweg A2, Eindhoven-Maastricht. De bewegwijzering, maar ook uw navigatiesysteem zullen u snel naar ons leiden.

Trouwlocatie Weert is een idyllische locatie voor uw huwelijk

Zo mag deze plek waar u kunt gaan trouwen zeker genoemd worden. Op de grote dag rijdt u langs onze mooie tuinen. Deze tuinen geven een rustgevend gevoel op deze zo spannende dag. Vervolgens komt u op de binnenplaats, die de ontspannen sfeer biedt voor het vervolg van uw dag. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de Ridderzaal, hoe romantisch wilt u het hebben? De officiële plichtplegingen door de ambtenaar van de burgerlijke stand heeft u geregeld, evenals de uitnodigingen voor uw gasten. De logistiek, de catering en de uitvoering van het programma voor deze dag in onze trouwlocatie, zijn onze zorg.

Wij verzorgen uw trouwen

Wij hebben een lange ervaring met de verzorging van de festiviteiten rond een huwelijk bij trouwlocatie Weert. Deze ervaring en ons gekwalificeerd personeel, zetten wij in om uw dag tot een onvergetelijke te maken. Natuurlijk gaan we daarbij uit van de afspraken die we samen hebben gemaakt. Bij de voorbereiding van deze dag heeft u onze trouwlocatie Weert bezocht. We hebben u rondgeleid en genoten van uw enthousiasme over de accommodatie en de mogelijkheden om u een fantastische dag te bieden. Naast de huwelijksvoltrekking, de receptie en het diner heeft u ook gekozen voor een feest in de Tiendschuur. Hier kunnen tot 230 personen samen met u feesten tot in de kleine uurtjes. Handig dat we 300 parkeerplaatsen op eigen terrein hebben. Desgewenst kunnen we een overnachting voor u of uw gasten regelen in één van onze partnerhotels. Uw wensen zijn onze bevelen op deze voor u zo speciale dag.

De trouwlocatie die u zich herinnert

Het ja-woord, de receptie, het diner en het feest worden onvergetelijke gebeurtenissen, die u ongetwijfeld laat vastleggen op foto of video. Samen met de romantische en warme sfeer die wij bieden op deze schitterende plek aan de Maasplassen, vormen zij straks een onuitwisbare herinnering. Daarvoor zullen wij ons inzetten. Wij zijn er van overtuigd dat uw keuze voor ons kasteel u tot in lengte van jaren een geluksgevoel zal geven. Precies zoals het hoort te zijn.

Heeft u interesse in een unieke trouwlocatie?

Neem contact met ons op

 

 IMG-20150623-WA0030 Foto720-ZIQAFEOM

Event Management Group