• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Trouwlocatie in Limburg

Voor een sprookjesachtig huwelijk en een vorstelijk gevoel, is Kasteelhoeve De Grote Hegge de plaats om te trouwen als u een trouwlocatie Limburg zoekt.

Een exclusieve locatie voor een exclusieve gebeurtenis

U en uw partner hebben besloten om te gaan trouwen en natuurlijk wilt u van zo’n bijzondere dag een onvergetelijke gebeurtenis maken. Waar u ook woont: de gastvrijheid en goede bereikbaarheid van Limburg maken deze provincie de trouwlocatie bij uitstek. Vanzelfsprekend wilt u op deze bijzondere dag het stralend middelpunt zijn, dus een exclusieve locatie en een sprookjesachtige sfeer staan hoog op uw agenda. Onze kasteelhoeve biedt u een ambiance, waar u zich in alle opzichten de sterren van het feest kunt voelen.

Een maatwerkfeest

Of u nu met een klein gezelschap komt, of 2000 personen uitnodigt op uw huwelijk: wij zorgen ervoor dat uw gasten zich vermaken en dat het hen aan niets ontbreekt. Onze kasteelhoeve heeft maar liefst vijf zalen, variërend van een capaciteit vanaf 20 personen tot een zaal die ruimte biedt aan 230 gasten. De Ridderzaal is in het bijzonder geschikt als trouwzaal en biedt u de mogelijkheid uw jawoord te geven in aanwezigheid van 170 gasten. Luxe tenten bieden uitkomst wanneer u van uw trouwerij een aangelegenheid maakt met honderden gasten. Ook de catering, de bloemen en al uw verdere wensen, worden door ons ingevuld met de zorg en gastvrijheid die u van een trouwlocatie Limburg mag verwachten.

Even uitwaaien

Wanneer u gaat trouwen vergt dat de nodige energie. U moet allerlei zaken voorbereiden en ook al nemen wij u veel zorgen uit handen: een spannende dag blijft het. Uw privacy kunnen wij waarborgen door u de mogelijkheid te bieden de hele kasteelhoeve te reserveren, een paar minuten rust voor u en uw partner hebben wij niet in de hand. U kunt die rust en privacy bij ons wel zelf creëren. Het moment waarop u samen de trouwfoto’s laat maken biedt die gelegenheid, en er is ook niets mis mee wanneer u zich eventjes terugtrekt. Gewoon, om een kwartiertje door het park te lopen of uit te blazen aan de oever van de Maas. Zo heeft u vervolgens weer alle energie om uw gasten stralend tegemoet te treden.

Extra tijd in Limburg

Wanneer een onze trouwlocatie Limburg reserveert, kunt u rekenen op de goede zorgen van ons team. Het diner en het feest worden volgens uw wensen ingevuld en u sluit de dag ongetwijfeld af met een gelukkig en tevreden gevoel. Hotelfaciliteiten hebben wij niet, dus uw verblijf verlengen met een overnachting is bij ons niet mogelijk. Wel kunnen wij u adviseren in uw keuze voor een overnachtingsadres, zodat uw feeststemming niet verstoord wordt.

Het is belangrijk van uw huwelijk een gebeurtenis te maken waar u nog langdurig prettige herinneringen bij heeft. Het team van Kasteelhoeve De Grote Hegge zet zich in om uw dag onvergetelijk te maken.

 

Heeft u interesse in een trouwlocatie?

Neem contact met ons op

 

 IMG-20150623-WA0030 Foto720-ZIQAFEOM

Event Management Group