• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Trouwlocatie Eindhoven

Wilt u trouwen in een sprookjesachtige en landelijke omgeving en bent u hiervoor op zoek naar een trouwlocatie rondom Eindhoven?

Dan is het een aanrader om eens een kijkje te nemen op Kasteelhoeve de Grote Hegge nabij Eindhoven. Dit prachtige kasteel telt maar liefst vijf luxe zalen en is gelegen aan de Maasplassen. Benieuwd geworden naar onze trouwlocatie? Kom dan snel eens langs voor een bezichtiging en laat u verrassen.

Een idyllische plek

Onze trouwlocatie Eindhoven is gelegen in het witte stadje Thorn. Dit is werkelijk een idyllische plek, welke omgeven is door de natuur. Dankzij deze ideale ligging voelt het net alsof jullie je bevinden in een schilderachtig Frans of Italiaans dorpje. Het is dan ook een geweldige plek voor jullie huwelijk.

Dé perfecte trouwlocatie

Tijdens een bezichtiging aan onze kasteelhoeve zullen jullie al snel ontdekken dat dit dé perfecte locatie is voor jullie bruiloft. De kasteelhoeve beschikt over vijf verschillende luxe zalen. Het is mogelijk om een zaal te gebruiken, maar jullie kunnen ook de gehele kasteelhoeve gebruiken. Door dit te doen, hebben jullie de volledige exclusiviteit op het domein. Als jullie een afspraak maken om ons landgoed te bekijken dan nemen wij hier ruim de tijd voor. Tijdens een gesprek inventariseren wij jullie uniek wensen. Door dit te doen, zorgen wij ervoor dat jullie dag werkelijk fantastisch verloopt.

De juiste sfeer

De Kasteelhoeve ligt direct aan de Maasplassen. Bij aankomst rijden jullie langs de mooie, groene tuinen en komen jullie uit op de binnenplaats. Deze binnenplaats kunnen wij aankleden in jullie favoriete stijl. Wij hebben mooie spullen tot onze beschikking die we voor jullie huwelijk kunnen gebruiken. Hiermee geven wij jullie huwelijk de juiste sfeer.

Sfeervolle zalen

Als jullie op onze locatie willen trouwen dan zal de huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de Ridderzaal. Deze sfeervolle zaal biedt plaats voor tientallen gasten. Het feest kan weer plaatsvinden in de Tiendschuur. Hier ervaren jullie luxe en comfort. Dankzij de warme, sfeervolle aankleding is dit dé perfecte locatie voor jullie huwelijksfeest.

Catering

Ook om de catering hoeven jullie je geen zorgen te maken. Deze wordt geheel door ons verzorgd. Het maakt hierbij niet uit wat jullie wensen zijn. Of jullie nu gaan voor een echt Hollands diner of een Frans buffet. Wij regelen het voor jullie.

Goede bereikbaarheid

Het is natuurlijk belangrijk dat de trouwlocatie goed bereikbaar is voor jullie gasten. Onze trouwlocatie Eindhoven is zeer goed bereikbaar. De Grote Hegge ligt namelijk op 5 minuten van de afslag Wessem/Panheel aan de A2. Dit is op 30 minuten van Maastricht en op 30 minuten van Eindhoven. Het is dan ook een zeer bereikbare locatie. Het terrein beschikt over 300 parkeerplekken.

Heeft u interesse in de perfecte trouwlocatie?

Neem contact met ons op

 

 IMG-20150623-WA0030 Foto720-ZIQAFEOM

Event Management Group