• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Trouwlocatie in Echt

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een sfeervolle trouwlocatie in Echt waarbij je gebruik kunt maken van alle gemakken zoals overnachtingen voor de gasten, een unieke omgeving en een stijlvolle feestzaal?

Neem dan contact op met ons voor een geheel vrijblijvende afspraak. Onze trouwlocatie Echt is een echte aanrader wanneer je jouw trouwlocatie een extra cachet wilt geven. Trouwen doe je niet elke dag en daarom zorgen wij er dan ook voor dat jouw huwelijk in Echt een gebeurtenis zal worden die nooit meer vergeten zal worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of lees verder om te weten te komen waarom Kasteelhoeve de Grote Hegge de locatie voor een bruiloft is voor jou.

Een kasteelhoeve met een rijke geschiedenis

Wanneer je op zoek bent naar een trouwlocatie die een unieke tijdloze sfeer uitademt dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze trouwlocatie Echt is gelegen in een lieflijk stukje natuur in de omgeving van Thorn waarbij u ook nog eens gebruik maakt van de uitstekende bereikbaarheid vanaf de A2 die vanaf Eindhoven richting Maastricht gaat. Een betere plek kan je je niet wensen voor een bruiloft. Onze kasteelhoeve heeft verschillende zalen beschikbaar die elk hun eigen uitstraling hebben. Je kunt tevens gebruik maken van de ruime mogelijkheden voor de catering die helemaal aan te passen is op jouw wensen. Laat je voorlichten tijdens een bezoek aan ons waarbij wij graag alles uitleggen zonder dat we daarbij enige verplichting opleggen. Je bent van harte welkom om een kijkje bij ons te nemen.

Kasteel de Grote Hegge biedt u:

  • Dichtbij de A2 gelegen
  • Gelegen in de lieflijke omgeving van Thorn
  • Suites beschikbaar voor overnachting
  • Gemakkelijk bereikbaar
  • Ruime keuze aan catering
  • Dichtbij de Maas gelegen
  • Verschillende zalen met elk een eigen uitstraling

Meer weten van de trouwlocatie Echt?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie voor de dag va jouw huwelijk. Wij geven je met alle plezier een rondleiding in onze kasteelhoeve en geven je graag alle benodigde informatie over de mogelijkheden voor een onvergetelijk trouwfeest in onze kasteelhoeve. Informeer jezelf ook over de ruime mogelijkheden voor een overnachting en de mogelijkheden die de omgeving van Thorn bieden. Laat de kans niet aan je voorbij gaan om een uniek trouwfeest in Echt te organiseren die nooit meer vergeten zal worden.

Heeft u interesse in een prachtige trouwlocatie?

Neem contact met ons op

 

 IMG-20150623-WA0030 Foto720-ZIQAFEOM

Event Management Group