• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Feestlocatie in Weert

U wilt een feestje organiseren, bijvoorbeeld voor uw werk of voor privé-aangelegenheden. Het vinden van een locatie waarop u iedereen kunt ontvangen die u in gedachten hebt, kan dan lastig zijn. Gelukkig ligt in de omgeving van Weert kasteelhoeve de Grote Hegge!

Deze chique omgeving staat bekend als geschikte plaats voor huwelijken en vergaderingen. De grote zalen bieden namelijk ruimschoots plaats aan werkoverleggen en de romantische tuin vormt het ideale decor voor het sluiten van een huwelijk. Maar door alle ruimte die er te vinden is op de Grote Hegge is de kasteelhoeve ook de ideale plaats voor zakelijke en particuliere feestjes.

Feesten en partijen op de Grote Hegge

De Grote Hegge biedt een aantal sfeervolle ruimtes om uw gasten in te ontvangen. Ook de tuin is daarvoor heel geschikt in de warmere zomermaanden. Klinkende namen als de Ridderzaal, de Tiendschuur, Thorn-Hoog, Thorn-Laag en de Kelderbar bieden genoeg plaats voor de mensen die u zou willen uitnodigen. De feesten die er zoal gegeven worden, zijn bijvoorbeeld een babyshower, verjaardag, doopfeest, communie of familiedag. Voor de kinderen is er genoeg ruimte om te spelen en voor de volwassenen biedt de kasteelhoeve een prettige sfeer, die aangekleed wordt met culinaire specialiteiten. Al uw familie en vrienden bereiken de Grote Hegge gemakkelijk: de kasteelhoeve ligt vlak bij de A2. Auto’s kunnen eenvoudig geparkeerd worden vlak bij de zalen waarin u het feest organiseert.

Zakelijk feestje op de Grote Hegge

Ook zakelijke aangelegenheden kunnen beklonken worden op de Grote Hegge. Daarmee hebben we al ruime ervaring, door de vele vergaderingen en conferenties die er georganiseerd zijn. Een zakelijk feestje kan bijvoorbeeld een productpresentatie, een workshop, een teamuitje of een personeelsdag zijn. Daarvoor biedt de kasteelhoeve genoeg ruimte: er is plaats tot wel 2000 gasten. U kunt gebruikmaken van de handig ingerichte zalen en natuurlijk van de mooi aangelegde tuinen rondom de hoeve. Het bereiken van de locatie is geen probleem: de Grote Hegge ligt op een steenworp afstand van grote steden als Maastricht en Eindhoven. Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Voorzieningen bij feesten en partijen

De Grote Hegge staat niet alleen bekend als charmante locatie voor allerlei soorten feestjes, maar geeft deze partijen ook vorm. Dat betekent dat u voor zakelijke aangelegenheden gebruik kunt maken van beamers, flip overs, een wifi-netwerk, microfoons en schermen. De kasteelhoeve verzorgt ook de culinaire kant van het feestje: er zijn mogelijkheden tot catering. Ook kunt u altijd terecht in bistro Puur Zondag, die in de kelder van de kasteelhoeve te vinden is. Samen met de bereikbaarheid van de Grote Hegge, de prachtige omgeving, de chique oprijlaan en de talloze mogelijkheden van de kasteelhoeve maakt dit deze plek bij Weert dé perfecte feestlocatie!

Heeft u interesse in een feestlocatie?

Neem contact met ons op

 

  

Event Management Group