• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Feestlocatie Roermond

Voor feesten en partijen: Kasteelhoeve De Grote Hegge

In het bourgondische Limburg weten we wat goed eten, drinken en feesten inhoudt. Een unieke feestlocatie Roermond is de nabijgelegen Kasteelhoeve De Grote Hegge.

Verstand van feesten

Hoewel veel mensen ons vooral van de bruiloften en zakelijke evenementen kennen, kunt u bij ons ook terecht wanneer u een feestlocatie Roermond voor een andere gelegenheid zoekt. Want of u nu een jubileum te vieren heeft, uw verjaardag extra aandacht wilt geven of om andere redenen uzelf en uw naaste kring eens goed in het zonnetje wilt zetten: wij weten hoe een feestelijke gebeurtenis een memorabel evenement wordt. Daarvoor stellen wij onze exclusieve locatie in Thorn geheel of gedeeltelijk aan u ter beschikking. De goede zorgen en grote gastvrijheid van ons team doen de rest. Zij zorgen ervoor dat hetgeen u bij ons viert een geslaagd evenement is.

Een unieke locatie in een fraaie omgeving

Kasteelhoeve De Grote Hegge heeft een unieke, exclusieve uitstraling, die ieder feest bijzonder maakt. Met vijf zalen, een riant park en de Maasoever onder handbereik, zijn wij in staat uw feesten en partijen een invulling te geven die past bij uw wensen en behoeften. U kunt ervoor kiezen de festiviteit in de buitenlucht plaats te laten vinden, gebruikmaken van een van de zalen, of – voor absolute privacy – de hele hoeve reserveren. In alle gevallen verblijft u, samen met uw gasten, op een feestlocatie nabij Roermond waar alle zorg en aandacht gegeven wordt aan het welslagen van uw festiviteit.

Nog even naar Roermond

Na een geslaagd feest, waarbij wij u en uw gasten volledig in de watten gelegd hebben, adviseren wij u natuurlijk ook graag over het verdere fraais dat de omgeving biedt. Kasteel De Grote Hegge ligt op steenworp van Roermond en wanneer u deze plek uitkiest als feestlocatie, is een dagje naar de stad een uitstapje dat u of uw gasten mogelijk graag nog willen maken. Onze kasteelhoeve biedt geen overnachtingsmogelijkheden, wel kunnen wij u aanbevelingen doen op dit gebied. Wie weet bevalt niet alleen onze feestlocatie Roermond, maar ook de omgeving u zodanig, dat wij u weer terugzien bij volgende feesten en partijen. U bent van harte welkom!

Ook wanneer er geen feest is

Het leven kent vrolijke momenten, maar ook gelegenheden met een verdrietiger karakter. Wanneer u een geliefde de laatste eer wilt bewijzen, zoekt u vooral rust en sereniteit. Er moet voldoende ruimte zijn voor de condoleance en u wilt zich in alle rust kunnen terugtrekken of herinneringen op kunnen halen met uw gasten. Op dat moment is het belangrijk dat uw omgeving niet de uitstraling heeft van een feestlocatie, en dat het team dat u verzorgt op een attente, weinig zichtbare manier zaken regelt. Ook in dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben aandacht en respect voor uw wensen en verdriet en nemen u alle zorg rondom het afscheid uit handen.

Heeft u interesse in een feestlocatie?

Neem contact met ons op

 

  IMG-20150623-WA0023IMG-20150623-WA0028

Event Management Group