• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Feestlocatie in Limburg

Met kasteelhoeve de Grote Hegge biedt Thorn een feestlocatie aan die uitermate geschikt is voor een exclusief feest, een huwelijk, een diner met klanten, vrienden of familie en voor een bedrijfsfeest.

Feestlocatie Limburg

Een mooi feest vraagt om een minutieuze voorbereiding en speciale keuzes. Dat is eens te meer het geval wanneer het een feest is waarbij tevens belangen een rol spelen, zoals dat bij een bedrijfsfeest het geval kan zijn. Of wanneer het een feest is waarmee u graag een onvergetelijke indruk wilt maken. Dat kan een babyshower, een verjaardag, maar ook een communiefeest zijn. Een dergelijk feest slaagt mits het goed is voorbereid en perfect wordt uitgevoerd. Daarvoor staan wij graag ter uwer beschikking. Vanaf de planning tot de uitvoering.

Feesten en partijen

Kasteelhoeve de Grote Hegge biedt u niet alleen een unieke en luxe feestlocatie aan, maar tevens een staf die, samen met u, uw feest samenstelt en er vervolgens zorg voor draagt dat alles tot in de puntjes verzorgd, uitgevoerd wordt. Zo blijft de catering in eigen hand, dankzij een keukenstaf die garant staat voor verse topproducten, waardoor uw gasten volop zullen kunnen genieten van het gebodene. Stelt u zich uw feest eens voor in een van de gewelfde zalen of in de Ridderzaal, eventueel ingericht alsof u zo in de Middeleeuwen terug gaat. Of een spetterend feest met een band die het feest op zijn kop weet te zetten. Een feest dat vooraf gegaan wordt door een heerlijk diner en waarbij later op de avond uw gasten verrast worden door een heerlijk buffet.

Buiten

Naast een prachtig zalencomplex biedt de kasteelhoeve, die met veel zorg en liefde prachtig gerestaureerd is, een mooie tuin aan die bij uw feest gebruikt kan worden. Dat kan een grootse barbecue of een heel groot tuinfeest zijn. Door het gebruik van speciale tenten kunnen we feesten tot 2000 gasten voor u organiseren. Dit kan overigens ook voor speciale bedrijfsevenementen gerealiseerd worden. Er is voldoende parkeerruimte aanwezig voor al uw gasten.

Ligging

Kasteelhoeve de Grote Hegge is een unieke feestlocatie Limburg en ligt op korte afstand van de autoweg A2 in het witte dorp Thorn, direct aan de Maasplassen. Deze unieke ligging staat garant voor veel privacy. De inrichting en het vakkundig personeel zorgt voor een vlekkeloos verloop en voor exclusiviteit. Uw feest, uw vergadering, uw evenement of uw workshop wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd, waarbij altijd de gast centraal staat.

Iets te vieren?

Hebt u iets te vieren en bent u op zoek naar een unieke feestlocatie Limburg? Neemt u dan contact met ons op. Wij verzorgen naast uw feesten en partijen tevens cursussen, workshops, vergaderingen en conferenties. Voor iedere gelegenheid staat er een mooi ingerichte sfeervolle zaal ter beschikking. Bij grotere evenementen de hele hoeve en de rondom liggende tuin. Voor hele speciale wensen kan zowel de tuin als het terras voor u ingericht worden en voor extra grote evenementen bouwen we expositietenten op, waar uw gasten met evenveel zorg omkleed, kunnen genieten van het gebodene.

Heeft u interesse in een feestlocatie?

Neem contact met ons op

 

  IMG-20150623-WA0023IMG-20150623-WA0028

Event Management Group