• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief
Sfeervol, uniek & exclusief

Feestlocatie in Echt

In en leven zijn er momenten die een feest verdienen. Naast het huwelijk zelf, kan dat een 25-jarig of 40-jarig huwelijk zijn, of een promotie, communie of eindelijk met pensioen. Al deze feesten vragen om een mooie feestlocatie, waarbij meteen duidelijk wordt dat het geen ‘gewoon’ feestje is.

Echt

Wie in de buurt van het Midden-Limburgse Echt of in de gemeente zelf woont, kan voor een prachtig feest uitstekend terecht bij de monumentale kasteelhoeve “De Grote Hegge” in het witte stadje Thorn. Dit prachtige dorp is op zichzelf al een enorme toeristische trekpleister en biedt daarnaast met de kasteelhoeve een exclusieve locatie voor feesten en partijen.

Feestlocatie Echt

Een feest waarbij geldt dat de aanwezigen het ook jaren later nog in hun herinnering hebben, valt niet zo makkelijk te organiseren. Dat wordt anders wanneer u de zalen van “De Grote Hegge” gezien hebt. Zalen waarin de gewelven duidelijk herkenbaar zijn, waardoor u het idee hebt in een oud kasteel een middeleeuws feest te vieren. De zalen van de kasteelhoeve nodigen gewoonweg uit voor feesten en partijen. Zet nog een speenvarken aan een spit en het beeld is compleet.

Kasteelhoeve

Grenzend aan de Maasplassen en op korte afstand van de autoweg, ligt de kasteelhoeve te midden van de natuur. Hier kunt u terecht voor alle belangrijke gebeurtenissen in een mensenleven. Vanaf het geboortefeest tot aan een laatste afscheid van een dierbare. Alles wordt in eigen regie en met veel zorg omkleed, klaar gemaakt. Wensen zijn vanzelfsprekend, bij wonderen doen we alles wat haalbaar is. Iedere gelegenheid wordt vooraf goed besproken, zodat iedere gast niet alleen tevreden naar huis gaat, maar tevens onder de indruk. Dit is geen gewoonlijke feestlocatie, maar een exclusieve locatie waar uw wens onze inzet wordt.

Buiten

De prachtige omgeving waarin deze bijzondere feestlocatie Echt te vinden is, staat borg voor mooie foto’s. Ze kan ook het decor zijn van uw feest, met of zonder barbecue, met of zonder muziek en altijd met professioneel personeel. De prachtige zalen staan garant voor het exclusieve dat van een mooi kasteel verwacht mag worden. Het heeft de sfeer en de klasse die het feestend paar, zoals dat zo mooi heet, een dag de “Lady and Lord of the Manor” maakt.

Ridderzaal

De kasteel eigen Ridderzaal kan het decor zijn voor de voltrekking van uw huwelijk of om een feestavond van een bedrijf te vieren. Het is een prachtige feestlocatie Echt en omstreken, waarbij de exclusieve en de luxe uitstraling duidelijk naar voren komen. Natuurlijk staan wij open voor een conferentie of een seminar, waarvoor een mooie locatie met sfeer gevraagd wordt. Het voormalig koopmansverblijf leent zich voor vergaderingen vanaf 12 personen evenzeer als voor de presentatie van een prachtig product. Zelfs voor teambuildingsbijeenkomsten staan we altijd graag ter beschikking. Ieder feest kan georganiseerd worden. Van een verjaardag tot een groots huwelijksfeest, van een gezellig diner met vrienden tot de 80ste verjaardag van vader of moeder, want behalve de Ridderzaal staan heel wat ruimtes ter beschikking om invulling aan uw feest te geven.

Heeft u interesse in feestlocatie?

Neem contact met ons op

IMG-20150623-WA0023

 IMG-20150623-WA0030 

Event Management Group