Buffetten
Seizoensbuffet
Elk seizoen heeft z’n eigen gerechten, ingrediënten en specialiteiten. Iedere twee maanden stellen we een nieuw seizoensbuffet samen, een amuse, koude (voor)gerechten, vers gebakken brood en 3 warme gerechten. Voldoende variatie in vlees, vis en vegetarisch.
Italiaans buffet
Italiaans valt eigenlijk altijd bij iedereen in de smaak! Wij serveren een koud buffet samengesteld met de lekkerste Italiaanse gerechten bereid met verse ingrediënten. De perfecte culinaire invulling voor uw avondfeest of uitgebreide lunch.
- Plateau met Vitello Tonato
Gegrilde kalfsmuis met tonijnmayonaise en rucola salade - Carpaccio van de ossenhaas
met rucola salade, pijnboompitten en Parmezaanse kaas - Roasted vegetables salad
In de schil gebakken krieltjes met paprika, courgette, tomaat en groene asperges - Ravioli salade
met ricotta, verse spinazie en pijnboompitten - Tomaten panna cotta
Weckpotjes gevuld met tomatenmousse en een topping van gerookte zalm tartaar - Een diversiteit aan Italiaanse charcuterie
zoals Coppa di Parma, venkelsalami en de bekende ham uit Parma. - Ambachtelijk gebakken hele broden
Om vers aan te snijden met bruschetta. - Fontina d’Aosta, Taleggio, Pecorino en Gorgonzola
De bekende Italiaanse kazen geserveerd met kletzenbrood, vijgencompote en stroop.
Naar wens kunnen we het buffet uitbreiden met enkele warme gerechten, u heeft de keuze uit enkele smaakvolle pasta’s:
- Canneloni
bereid en goed gevuld met rundergehakt en overbakken met tomatensaus - Penne All’Arrabbiatta
een licht pikante tomatensaus met gegrilde groenten - Spaghetti Carbonara
in een romige saus met ei, pancetta en Parmezaanse kaas
Of de keuze uit enkele luxere hoofdgerechten:
- Risotto bianco
met knapperige voorjaarsgroentjes gebakken zeebaars en scampi - Tagliatelle met kabeljauw
gestoofde venkel en romige witte wijnsaus met dragon en citroen - Italiaanse runderstoverij
zacht gegaarde sukade in een krachtige jus van Sangiovese rode wijn en oregano