• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Walking Dinner

Voor

  • Een belevingsvolle, eetbare bloementuin bestaande uit een aardewerk potje met daarin een bloemkoolmousse, tapenade en een viooltje om het geheel af te maken.
  • Amuse van gerookte eendenborst op een bedje van kruidige aardappelsalade met een Balsamico saus
  • Cornetto met ganzen rillette gegarneerd met rode uien compote
  • Glas met een salade Nicoise met vers gegrilde tonijn
  • Glaasje kipsaté met kroepoek en gebakken uitjes
  • Romige panna cotta van bloemkool met gepoft spek en kerrie

Cocktails

  • Glaasje met een kleine salade van carpaccio van het ‘Hereford’ rund en een zachte cipriani dressing
  • glas van gerookte kipfilet van de boerderij met mango en een fijne soja-sesamdressing
  • Glas met een traditionele vitello tonato op een bedje van spinaziecrème
  • Glas met mooi Hollandse garnalen op een bedje van zoetzure rettich en getopt met een mooie scampi

Soep

  • Doperwtensoep met een schuimlaagje van nootmuskaat en venkelchips
  • Gazpacho van Tasty Tom met een marshmellow van Parmezaanse kaas
  • Heldere ossenstaartbouillon met chinoise groenten
  • Licht gebonden bospaddenstoelensoep met een fijn garnituur van bospaddenstoelen

Tussen / Hoofd

  • Spiesje vol met Mediterrane scampi’s en zongedroogde tomaatjes
  • Kalfstartaar met zoet zure groenten en frisse kruiden
  • Lamsfilet met honing tijmsaus, zoete aardappelmousseline en ratatouille
  • Kalfssukade met een mousseline van knolselderij, paddenstoelen en een jus van Lindeboom herfstbok
  • Gebakken coquilles St. Jacques op een bedje van couscous van bloemkool, geserveerd met kerriemayonaise en hazelnootvinaigrette
  • In kerrie gepaneerde zeeduivelfilet harten kropsla en een salsa van verse tomaten
  • Roodbaars op een crème van bloemkool, gefrituurde ansjovisfilet en een botersausje

Dessert

  • Glaasje gevuld met tongstrelende crème caraque
  • Glaasje met luchtige panna cotta en sinaasappel
  • Huisgemaakte brownie, tongstrelende chocolademousse, chocoladeschotsen, frambozensorbet en verse framboosjes

Bij het Walking Dinner serveren wij:

  • Huisbrood, donker tarwestokbrood met een knapperig korstje
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Romige kruidenboter met verse kruiden en roomboter
  • Kruiden-en roomboter

U kunt uit de volgende menu samenstellingen kiezen binnen het Walking Dinner menu:

  • Voor | Cocktail| Soep | Hoofd
  • Voor | Soep | Hoofd | Dessert
  • Voor | Cocktail| Soep | Hoofd | Dessert
  • Voor | Cocktail| Soep | Tussen | Hoofd | Dessert