• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Menu’s

U kunt zelf de volgende menu´s samenstellen vanuit de a la carte kaart;

  • Soep, hoofd, dessert
  • 3 gangen menu
  • 3 gangen menu , extra soep    
  • 4 gangen
  • 5 gangen    

Alle diners worden met stokbrood, huisbrood, kruidenboter en tapenade geserveerd.


Amuses

  • Gerookte eendenborst | kruidige aardappelsalade | balsamico saus
  • Scampi | garnituur van rettich | citroen mayonaise
  • Gerookte boerderij kipfilet | mango | soja-sesamdressing
  • Tartaar Hereford rund | huisgemaakte frisse piccalilly
  • Gekaramelliseerde geitenkaas | rode biet | Limburgse honing

Voorgerechten

  • Kalfstartaar | zoet zure groenten | frisse kruiden
  • Terrine van Livar sjink | eendenlever | structuren van rode en gele bieten
  • Ambachtelijk gerookte zalm | créme van bloemkool en spinazie | frisse kruiden | venkel
  • Gebakken coquilles St. Jacques | couscous van bloemkool | kerriemayonaise | hazelnootvinaigrette
  • Salade gepofte groenten | geitenkaas | rode ui | vijg
  • Trio van 3 amuses | gazpacho | ganzen rillette cornetto | huisgemarineerde zalm
  • Carpaccio ossenhaas | spekjes | pijnboompitjes | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise
  • Vitello tonato| huisgemaakte tonijnsaus| kappertjes

Soepen

  • Kreeftensoep | Hollandse garnalen | crostini | rouille
  • Heldere ossenstaartbouillon | chinoise groenten
  • Doperwten soep | schuim van nootmuskaat | gefrituurde gamba
  • Aziatische gevogelte bouillon | noodles | shiitake | coquille | lente-ui
  • Heldere runderbouillon | bloemkoolroosjes | soepballetjes
  • Soep | seizoen

Hoofdgerechten

  • Varkenshaas | roomsaus | paddenstoelen| harricots verts | aardappeltaartje
  • Lamsfilet | tomaat | courgette | polenta | jus van gerookte knoflook
  • Ossenhaas | Zoete aardappel crème |voorjaarsgroenten | krokante aardappel | jus van lavas
  • Kalfssukade | gepofte peen | aardappel mousseline |krokante ui | eigen jus
  • Eendenborst | witlof | kweeperen compote | aardappel-geitenkaas gnocchi | gepofte witte rijst | sinaasappel-koriandersaus
  • Kabeljauw |pompoencrème | gebakken pompoen |beurre noisette
  • Op de huid gebakken dorade | kruiden risotto | voorjaarsgroenten | krokante aardappel | jus van lavas
  • Op de huid gebakken zeebaars | zwarte risotto | spitskool
  • Paddenstoelen risotto | verse asperges |Parmezaan | truffel (seizoen)
  • Paddenstoelen | tuinkruiden vulling | spinazie
  • Zalm | saffraan saus| bleekselderij| aardappelcrème | gegrilde bosuitjes

Dessert

  • Tarte tartin | chocolade ganache | kaneelsabayon
  • Gemarineerde aardbeien | aardbeienmousse | sinaasappel gel | krokante chocolade
  • Brownie | gebakken banaan in rum | pure chocolademousse | schuim van steranijs
  • Tiramisu | koffie Amaretto cake | créme van mascarpone en koffie | Bastogne crunch
  • Sinaasappel créme brûlee | witte chocolade | gezouten karamel | witte chocolade poeder | seizoensfruit
  • Cheesecake | gemarineerde ananas | sinaasappel granité | munt | warme witte chocolademousse | krokante amandel
Event Management Group