• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Menu’s

U kunt zelf de volgende menu´s samenstellen vanuit de a la carte kaart;

  • Soep, hoofd, dessert
  • 3 gangen menu
  • 3 gangen menu , extra soep    
  • 4 gangen
  • 5 gangen    

Alle diners worden met stokbrood, huisbrood, kruidenboter en tapenade geserveerd.


Voorgerechten

  • Kalfstartaar | zoet zure groenten | frisse kruiden
  • Terrine van Livar sjink | eendenlever | structuren van rode en gele bieten
  • Ambachtelijk gerookte zalm | créme van bloemkool en spinazie | frisse kruiden | venkel
  • Gebakken coquilles St. Jacques | couscous van bloemkool | kerriemayonaise | hazelnootvinaigrette
  • Salade gepofte groenten | geitenkaas | rode ui | vijg
  • Trio van 3 amuses | gazpacho | ganzen rillette cornetto | huisgemarineerde zalm

Soepen

  • Kreeftensoep | Hollandse garnalen | crostini | rouille
  • Doperwten soep | schuim van nootmuskaat | gefrituurde gamba
  • Aziatische gevogelte bouillon | noodles | shiitake | coquille | lente-ui

Hoofdgerechten

  • Lamsfilet | tomaat | courgette | polenta | jus van gerookte knoflook
  • Ossenhaas | Zoete aardappel créme |voorjaarsgroenten | krokante aardappel | jus van lavas
  • Kalfssukade | gepofte peen | aardappel mousseline |krokante ui | eigen jus
  • Eendenborst | witlof | kweeperen compote | aardappel-geitenkaas gnocchi | gepofte witte rijst | sinaasappel-koriandersaus
  • Kabeljauw |pompoen | beurre noisette
  • Op de huid gebakken dorade | kruiden risotto | voorjaarsgroenten | krokante aardappel | jus van lavas
  • Op de huid gebakken zeebaars | zwarte risotto | spitskool
  • Paddenstoelen risotto | verse asperges |Parmezaan | truffel
  • Huisgemaakte cannelloni | gevuld met een zachte crème van bloemkool en wortel | gegrilde courgette
  • Paddenstoelen | tuinkruiden vulling | spinazie

Dessert

  • Tarte tartin | chocolade ganache | kaneelsabayon
  • Gemarineerde aardbeien | aardbeienmousse | sinaasappel gel | krokante chocolade
  • Brownie | gebakken banaan in rum | pure chocolademousse | schuim van steranijs
  • Tiramisu | koffie Amaretto cake | créme van mascarpone en koffie | Bastogne crunch
  • Sinaasappel créme brûlee | witte chocolade | gezouten karamel | witte chocolade poeder | seizoensfruit
  • Cheesecake | gemarineerde ananas | sinaasappel granité | munt | warme witte chocolademousse | krokante amandel