• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Hapjes buffet

Hapjes buffet de Pelgrim – 3 hapjes, keuze uit 1, 2 en 3

1

  • Spiesje vol met Mediterrane scampi’s en zongedroogde tomaatjes
  • Prikker met gedroogde ham en parels van meloen
  • Mozzarella-tomaat prikker met een tapenade van zongedroogde tomaatjes

2

  • Glaasje kipsaté met kroepoek en gebakken uitjes (zelf warm maken)
  • Glaasje met een kleine carpaccio salade van het ‘Hereford’ rund en een zachte cipriani dressing
  • Amuse van Livarham en groene asperges

3

  • Mini sandwich met een romige eiersalade
  • Mini sandwich met gerookte kipfilet en roomkaas
  • Limburgs roggebrood met oude kaas van Mertens en een verrassende stroopmousse

Hapjes Buffet de Hofnar - 4 hapjes, keuze uit 1, 2 en 3

1

  • Gehalveerde eitje klassiek gevuld
  • Coupelle met feta van boerderij de Bokkensprong en zongedroogde tomaatjes
  • Glaasje gevuld met een salade van meloen en Parmaham
  • Lepelamuse met een gemarineerde scampi en huisgemaakte tapenade

2

  • Blini met licht gerookte zalm en crème fraiche, gegarneerd met haringkaviaar
  • Lepelamuse met carpaccio van het Hereford rund en parels van Balsamico
  • Huisgemaakte crostini met rucola en Livarsjink
  • Coupelle gevuld met een romige kip-kerriesalade

3

  • Miniglaasje gerookte kip met een frisse frambozendressing
  • Prikker met gegrilde courgette gevuld met gamba’s en tomatensalsa
  • Huisgemaakte crostini met getrancheerde boerenham en een chutney van Vianny’s
  • Crostini met brie en walnoot

Hapjes Buffet de Bisschop - 5 hapjes, keuze uit 1, 2 en 3

1

  • Glaasje met een kleine salade van carpaccio van het ‘Hereford’ rund en een zachte cipriani dressing
  • Huisgemaakte cannelloni van wortel gevuld met een zachte forelmousse en kerrie
  • Blikje met huis gemarineerde zalm en een bonbon van komkommer, geserveerd met zoetzure rettich
  • Amuse van gerookte eendenborst op een bedje van kruidige aardappelsalade met een Balsamico saus
  • Glas met een salade Nicoise met vers gegrilde tonijn

2

  • Groene asperges in een jasje van Livar sjink geserveerd met een frisse limoenmayonaise
  • Een belevingsvolle, eetbare bloementuin bestaande uit een aardewerk potje met daarin een bloemkoolmousse, tapenade en een viooltje om het geheel af te maken.
  • Gazpacho, een koude soep van tomaat, uitjes en paprika met een marshmallow van oude kaas
  • Cornetto met ganzen rillette gegarneerd met rode uien compote
  • Glaasje met mango en gerookte kipfilet met een heerlijke soya –sesam dressing

3

  • Salade van vers gebakken scampi’s en coquilles St. Jacques, op een bedje van prei en druppels van tomaat-basilicumdressing 
  • Amuse van zeer zachte zalmmousse en gerookte zalm
  • Glas met een traditionele vitello tonato op een bedje van spinaziecrème
  • Scampi  met een zachte avocado crème en sojasaus
  • Tonijnrolletje met avocado crème en soja kaviaar