• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Dessert

Bordje zoetigheden

1 petit four, 1 bonbon, 1 soesje, 1 koekje

Dessert Zoet

Kleine glaasjes creme caraque, frambozenbavarois en baverois van sinaasappel

Losse desserts

  • Glas crème caraque, tongstrelende chocolademousse
  • Glas luchtige panna cotta en sinaasappel
  • Glas traditionele tiramisu op basis van mascarpone, lange vingers en amaretto

Dessertbuffet

  • Crème caraque, tongstrelende chocolademousse
  • Luchtige frambozenbavarois van framboosjes van ‘Raspberry Maxx’
  • Petitfours, assortiment zoete gebakjes
  • Boerenroomijs van Hoeve Willem III
  • Heerlijk zoet, warme kersen
  • Luchtig geklopte slagroom

Grand dessertbuffet

  • Poffertjes geserveerd met warme kersen
  • Crème caraque, tongstrelende chocolademousse
  • Heerlijk frisse ananasbavarois
  • Zeer verfrissende mango-passiebavarois
  • Petitfours, assortiment zoete gebakjes
  • IJsbrique, een specialiteit van het huis
  • Salade van diverse soorten vers fruit
  • Dessertsaus, bijvoorbeeld romige chocoladesaus en frisse frambozensaus
  • Luchtig geklopte slagroom

Sweettable

Een uitgebreide ‘sweettable’ vol met bijvoorbeeld snoepgoed, kleine cakejes, minimuffins, Franse macarons, chocolaatjes, en koekjes. De keuze kunnen wij naar wens aanpassen. De ‘sweettable’ is bijvoorbeeld ook als dessert aan te bieden en dan kunnen wij deze uitbreiden met bijvoorbeeld ijs, vers fruit en bijpassende sauzen en slagroom.
Heerlijk om uw gasten aan te bieden op een huwelijk. We kunnen dit helemaal op maat maken en naar thema van uw feest.

Dessert Kaas

  • Kaasplateau ‘de Grote Hegge’, roombrie, Old Amsterdam, port salut en Danish blue, geserveerd met stroop, honing, vijgenbrood en roggebrood.
  • Kaasplateau ‘Italiaans Belpaise’, Gorgonzola en Pecorino, geserveerd met tapenade, walnoten en druiven en Italiaans brood
Event Management Group