• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Buffetten

Luxe lente buffet

  • Vers bereide ravioli met pomodorisaus, carbonarasaus en een frisse salade broodje met een hamburger van het Hereford rund, ui en saus voor u bereid
  • Vers gewokte kipfilet van de boerderij, geserveerd met knapperige groenten en mihoen, gepresenteerd in een wokdoosje met stokjes
  • Limburgse asperges met scharrelei en aspergeham geserveerd met een romige hollandaisesaus
  • Heerlijke verse salades geserveerd in een bootje
  • Gevarieerd buffet met diverse frisse salades en gerechten

De heerlijkheid

  • Spiesje vol met Mediterrane scampi’s en zongedroogde tomaatjes
  • Roggebrood met een mousse van geitenkaas van de Bokkensprong, rode bietengelei en verse truffel
  • Boerenbrood gevuld met gebakken champignons en gegratineerd met jonge kaas
  • Glaasje met een kleine salade van carpaccio van het ‘Hereford’ rund en een zachte ciprianidressing
  • Een belevingsvolle, eetbare bloementuin bestaande uit een aardewerk potje met daarin een bloemkoolmousse, tapenade en een viooltje om het geheel af te maken.
  • Glas met een salade Nicoise met vers gegrilde tonijn
  • Heerlijk plukbrood gevuld met verse kruiden en kaas
  • Lolly van gegratineerde kaas, op bijzondere wijze gepresenteerd
  • In knoflook gemarineerde olijven

De Kardinaal

  • Geroosterde noten met chili en ketjap
  • Mozzarella-tomaat prikker met een tapenade van zongedroogde tomaatjes      
  • Tonijnsalade met appeltjes en augurk           
  • Kaasplateau met diverse Italiaanse kazen zoals Belpaise, Gorgonzola en Pecorino, geserveerd met tapenade, walnoten en druiven en Italiaans brood    
  • Kleine wrap met gerookte kipfilet van de boerderij, roomkaas en sla   
  • Aubergine met gember en zoete ketjap       
  • Garnalen cocktail ‘New Style’          
  • Knapperig gemarineerd buikspek  
  • Heerlijk plukbrood gevuld met verse kruiden en kaas              
  • Lolly van gegratineerde kaas, op bijzondere wijze gepresenteerd        
  • In knoflook gemarineerde olijven  
  • Gemarineerde minichampignons van Reuls

Heerlijk warm en koud buffet

  • Parelhoenfilet gebraden in een gulle lik roomboter 
  • Zachte dragonjus
  • Op de huid gebakken kabeljauwfilet             
  • Zachte mosterdsaus met als basis een authentieke Limburgse mosterd               
  • Aardappelgratin, verse aardappeltjes van Bex met kaas gegratineerd in de oven             
  • Gebakken aardappeltjes van Bex met tijm en rozemarijn         
  • Zucchine marinate, gegrilde en gemarineerde courgette        
  • Rijst, een combinatie van witte en wilde rijst              
  • Knapperige jonge groenten; peultjes met worteltjes
  • Frisse aardappelsalade met truffel 
  • Pastasalade met tonijn en haricots-verts      
  • ‘Ovivo’ eipastasalade tricolore met pesto    
  • Salade met gerookte kipfilet van de boerderij met spekjes, pijnboompitjes en een frisse frambozendressing
  • American coleslaw, typisch Amerikaanse witte koolsalade      
  • Plateau met diverse heerlijkheden van het Livar kloostervarken zoals Livar coppaham, Livarsjink en Livaranoworst met een verrassende chutney
  • Huisbrood, donker tarwestokbrood met een knapperig korstje             
  • Vers afgebakken stokbrood             
  • Markant Braampeelmikske met noten en vruchten   
  • Zachte olijfolie en zeezout               
  • Romige kruidenboter met verse kruiden en roomboter          
  • Verrassende chutney, een heerlijk combinatie bij de Livar producten

Tapasbuffet

  • Kaasplateau met diverse soorten kaas bijvoorbeeld roombrie, Old Amsterdam, port salut en Danish blue, geserveerd met stroop en honing
  • Salade van heerlijk verse tomaat en mozzarella
  • Koude gehaktballetjes in een pikante cayunsaus
  • Griekse salade van tomaat, komkommer, olijven en rode ui, op smaak gebracht met een Balsamico dressing
  • Tonijnsalade met frisse appeltjes en augurk
  • Waldorfsalade, frisse salade van selderij, mandarijntjes en stukjes walnoot, op smaak gebracht met een romige dressing
  • Olijven in een Mediterrane olie
  • Gemarineerde minichampignons van Reuls
  • Huisbrood, donker tarwestokbrood met een knapperig korstje
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Romige kruidenboter met verse kruiden
  • Huisgemaakte basilicumtapenade

American dream

     

  • Kruidig gemarineerde spareribs
  • American coleslaw, typisch Amerikaanse witte koolsalade
  • Caesarsalade met knapperige ijsbergsla, haricots verts, gekookte eitjes, snippers Parmezaanse kaas en croutons met de beroemde dressing
  • Mac ’n cheese, macaroni uit de oven met heel veel kaas, typisch Amerikaans
  • Gemarineerde drumsticks
  • Zachte knoflooksaus
  • Huisgemaakte cocktailsaus
  • Curry
  • Hamburger van het ‘Hereford’rund, live cooking
  • Broodje voor de hamburger
  • Heerlijk verse rucola
  • Heerlijke zoet zure dill chips

Boerenbuffet

  • Stevige boerenkoolstamppot
  • Verse worst
  • Heerlijke eigen jus
  • Gebakken Limburgse balkenbrij met een gulle lik appelstroop
  • Gebakken Limburgse bloedworst, geserveerd met gebakken, zoete appelpartjes
  • Mager spek uitgebakken
  • Knapperig uitgebakken spekjes (kaantjes)
  • Vet spek zoals vroeger, goed uitgebakken
  • Grote plats met rozijnen, traditioneel gebakken plaatbrood
  • Grote tarwe plats, traditioneel gebakken plaatbrood
  • Grote plats van witbrood, traditioneel gebakken plaatbrood
  • Limburgs roggebrood
  • Limburgs roggebrood met rozijnen
  • Limburgse zult, een typisch Limburgs gerecht geserveerd op roggebrood
  • Boerenkaas van Mertens
  • Fruitige jam
  • Roomboter

Het goede leven

  • Pesce alla Florentina, diverse soorten vis en garnaaltjes, met spinazie en Parmezaanse kaas
  • Heerlijk frisse citroensaus
  • Verse spinazie welke in het gerecht verwerkt wordt
  • Getrancheerd varkenshaasje ‘Napoli’ op smaak gebracht met peper en zout
  • Romige Napolisaus met champignons, ham en paprika
  • Patata alla Marsala, gebakken krieltjes met tijm en rozemarijn op smaak gebracht met marsalawijn
  • Ovivo’ tagliatelle met basilicumolie
  • Salata alla siracusana, salade van aubergine, paprika en ansjovis
  • Zucchine marinate, gegrilde en gemarineerde courgette
  • Gemengde salade met  stukjes peer, Gorgonzola en gehakte walnoot, op smaak gebracht met een mooie notendressing
  • Pastasalade tricolore met pesto en feta
  • Salade van heerlijk verse tomaat en mozzarella
  • In knoflook gemarineerde olijven
  • Ciabatta, vers gebakken Italiaans handbrood
  • Focaccia, plat Italiaans ovenbrood gekruid met rozemarijn
  • Pestobrood, smaakvol brood bereid met pestokruiden
  • Huisgemaakte basilicum tapenade
  • Romige kruidenboter met verse kruiden

High tea

  • Hartig groentevlaaitje van diverse groenten uit de streek, warm geserveerd
  • Apple-pecan pie, een heerlijke appeltaart met stukjes noot
  • Brownie met stukjes pure chocolade
  • Heerlijke muffins in vanille en chocoladesmaak
  • Petitfours, assortiment zoete gebakjes
  • Sandwich met gerookte kipfilet en roomkaas
  • Sandwich met gerookte zalm en mascarpone
  • Sandwich met zachte roomkaas
  • Heerlijk verse hazelnootcake
  • Scones, typisch Engelse broodjes geserveerd met slagroom en marmelade
  • Luchtig geklopte slagroom

Italiaans buffet

  • Pesce alla Florentina, diverse soorten vis en garnaaltjes, met spinazie en Parmezaanse kaas
  • Heerlijk frisse citroensaus met spinazie en Parmezaanse kaas
  • Zacht gegaarde kalfsoesters op smaak gebracht met Italiaanse kruiden
  • Zachte Milanosaus, witte wijnsaus met gerookte spekblokjes
  • Penne rigate met een paprikasugo van onder andere paprika, geroosterde pijnboompitjes, rode pepers en rucola sla
  • Rijst, een combinatie van witte en wilde rijst
  • Patata alla Marsala, gebakken krieltjes met tijm en rozemarijn op smaak gebracht met marsalawijn
  • Fijngesneden venkel, bereid in romige saus en gegratineerd in de oven
  • Gemengde salade met  stukjes peer, Gorgonzola en gehakte walnoot, op smaak gebracht met een mooie notendressing
  • Griekse salade van tomaat, komkommer, olijven en rode ui, op smaak gebracht met een Balsamico dressing
  • Pastasalade tricolore met pesto en feta
  • Italiaanse parmaham geserveerd met partjes frisse meloen
  • Olijven in een Mediterrane olie
  • Focaccia, plat Italiaans ovenbrood gekruid met rozemarijn
  • Ciabatta, vers gebakken Italiaans handbrood
  • Pestobrood, smaakvol brood bereid met pestokruiden
  • Huisgemaakte basilicum tapenade
  • Romige kruidenboter met verse kruiden

Koud buffet

  • Huzarensalade, volgens traditioneel recept bereid
  • Witte koolsalade met appeltjes en rozijntjes
  • Wortelsalade met fijngesneden courgette
  • Gehalveerde eitjes klassiek gevuld
  • Plateau van gevogeltepaté geserveerd met Monegaskische uitjes
  • Cumberlandsaus, een zachtzure saus, koude saus op basis van port en sinaasappel
  • Salade van diverse soorten vers fruit
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Huisbrood, donker tarwestokbrood met een knapperig korstje
  • Markant Braampeelmikske met noten en vruchten
  • Romige kruidenboter met verse kruiden
  • Huisgemaakte basilicumtapenade

Limburgs buffet

  • Botermalse Livarham van het Livar kloostervarken uit Echt
  • Zachte mosterdsaus met als basis een authentieke Limburgse mosterd
  • Stooflapjes van het ‘Hereford’ rund, mooi op smaak gebracht met peper en zout Rode wijnsaus, een krachtige saus die uitstekend past bij vleesgerechten
  • Verse witlof gegratineerd met kaas in de oven
  • Ovivo’ tagliatelle met basilicumolie
  • Aardappelschotel ‘Leudal’
  • Gemengde salade met feta van de Bokkensprong en zongedroogde tomaatjes, op smaak gebracht met een frisse frambozendressing van ‘Raspberry Maxx’
  • Salade van heerlijk verse ‘Tasty Tom’ tomaten en basilicum
  • Wortelsalade met fijngesneden courgette
  • Witte koolsalade met appeltjes en rozijntjes
  • Huisbrood, donker tarwestokbrood met een knapperig korstje
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Markant Braampeelmikske met noten en vruchten
  • Romige kruidenboter met verse kruiden en roomboter

Buffet van het Huis

  • Vispotje met diverse soorten vis en kleine garnaaltjes en een citroensaus
  • Verse spinazie welke in het gerecht verwerkt wordt
  • Kruidige boeuf bourguignon, heerlijk mals rundvlees in een kruidige rode wijnsaus met zilveruitjes
  • Ovivo’ tagliatelle met basilicumolie
  • Aardappeltjes in de schil gebakken met ganzenvet
  • Huzarensalade, volgens traditioneel recept bereid
  • Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes, bieslook en gesnipperde uitjes
  • Frisse salade van broccoli en bloemkool, licht gekruid en gegarneerd met bloemkoolroosjes
  • Dun gesneden carpaccio met krullen van oude kaas en een zachte hazelnootdressing
  • Lekkere Ardennerham geserveerd met partjes frisse Galia meloen
  • Gehalveerde eitjes klassiek gevuld
  • Plateau van gevogeltepaté geserveerd met Monegaskische uitjes
  • Cumberlandsaus, een zachtzure saus, koude saus op basis van port en sinaasappel

Buffet De Leenheer

  • Malse varkenshaas puntjes in Zingarasaus
  • Zonnevis met Hollandaisesaus
  • Aardappelgratin, met kaas gegratineerd in de oven
  • Gemengde salade met feta en zongedroogde tomaatjes, op smaak gebracht met een frisse frambozendressing
  • Griekse salade van tomaat, komkommer, olijven en rode ui, op smaak gebracht met een Balsamico dressing

Buffet De Graaf

  • Rundergoulash, mals rundvlees met reepjes paprika, ui en champignons van Reuls
  • Vispotje met diverse soorten vis en kleine garnaaltjes en een citroensaus
  • Rijst, een combinatie van witte en wilde rijst
  • Witte koolsalade met appel en rozijn
  • Frisse komkommersalade met een zachte dilledressing

Buffet De Jonker

  • Rundersukade geserveerd met een rode wijnsaus
  • Zonnevis met een zachte saffraansaus
  • Puree van aardappel met bosui
  • Gemengde sla met spekjes en pijnboompitten
  • Wortelsalade met stukjes ananas en preiringetjes

Buffet De Jonkvrouw

  • Toscaanse runderpoulet met stukjes verse tomaat, Italiaanse kruiden en knoflook
  • Pesce alla Florentina, diverse soorten vis en garnaaltjes, met spinazie en Parmezaanse kaas
  • Citroensaus
  • Rijst, een combinatie van witte en wilde rijst
  • Gemengde sla met peer, walnoot en gorgonzola
  • Pastasalade tricolore met pesto en feta

Buffet De Koning

  • Botermalse Peelham met mosterdsaus
  • Melange van verse groenten uit het seizoen
  • Gebakken aardappeltjes met tijm en rozemarijn
  • Gemengde salade met feta en zongedroogde tomaatjes, op smaak gebracht met een frisse frambozendressing
  • Frisse komkommersalade met een zachte dilledressing