• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Barbecue buffetten

Tot 50 personen per buffet 1 kok, boven de 50 personen 2 koks.

Barbecue menu

  • Gehele karbonade, ter plekke getrancheerd
  • Gemarineerde kipfilet van de boerderij
  • Mager speklapje, op smaak gebracht met barbecue kruiden
  • Gekruid barbecueworstje
  • Verse hamburger van het ‘Hereford’ rund
  • Gemarineerde drumsticks
  • Spiesje vol met gemarineerde varkenshaas
  • Heerlijk kruidig gemarineerde spareribs
  • Reibekuchen, huisgemaakte aardappelkoekjes
  • Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes, bieslook en gesnipperde uitjes
  • Gemengde salade met feta en zongedroogde tomaatjes, op smaak gebracht met een frisse frambozendressing
  • Witte koolsalade met appeltjes en rozijntjes
  • Heerlijke macaronisalade met verse groenten
  • Frisse salade van broccoli en bloemkool, licht gekruid en gegarneerd met bloemkoolroosjes
  • Griekse salade van tomaat, komkommer, olijven en rode ui, op smaak gebracht met een Balsamico dressing
    Huisgemaakte cocktailsaus
  • Zachte knoflooksaus
  • Koude zigeunersaus
  • Saté saus
  • Vers afgebakken stokbrood
  • Huisbrood, donker tarwestokbrood met een knapperig korstje
  • Kruidenboter

Barbecue luxe

  • Hele malse ossenhaas, ter plekke getrancheerd
  • Gemarineerde kalfsoesters voor op de grill
  • Gemarineerde kalkoenrollade van de boerderij
  • Gemarineerde eendenborst filet
  • Verse zalmfilet in folie met citroen en verse frisse kruiden
  • Een goed gevulde spies met scampi’s
  • Kleine maïskolfjes met olijfolie
  • Frisse aardappelsalade met gebakken spekjes, bieslook en gesnipperde uitjes
  • Salade Nicoise, groene slasoorten, tonijn, gemarineerde olijven, tomaten en artisjokken, op smaak gebracht met een fijne dressing
  • Frisse salade van broccoli en bloemkool, licht gekruid en gegarneerd met bloemkoolroosjes
  • Griekse salade van tomaat, komkommer, olijven en rode ui, op smaak gebracht met een Balsamico dressing
  • Zucchine marinate, gegrilde en gemarineerde courgette
  • Gemengde salade met  stukjes peer, Gorgonzola en gehakte walnoot, op smaak gebracht met een mooie notendressing
  • Pastasalade tricolore met pesto en feta
  • Huisgemaakte cocktailsaus
  • Zachte knoflooksaus
  • Ravigottesaus, een zachtzure, koude saus op basis van verse dragon
  • Ciabatta, vers gebakken Italiaans handbrood
  • Focaccia, plat Italiaans ovenbrood gekruid met rozemarijn
  • Pestobrood, smaakvol brood bereid met pestokruiden
  • Huisbrood, donker tarwestokbrood met een knapperig korstje