• nl
Keurmerk Trouwen
NTBO

Culinaire invulling


Culinaire beleving creëren voor uw gasten en een spraakmakende invulling geven aan uw diner of evenement is waar wij voor staan. Voor zowel grote evenementen als intieme diners bent u bij  ons aan het juiste adres. Wij verzorgen alle soorten partijen waarbij een culinaire, inspirerende en kwalitatieve invulling gewenst is.

Met inmiddels 7,5 jaar ervaring zijn wij bekend in de wereld van hospitality. Wij zorgen ervoor dat elk evenement de verwachtingen van u en uw gasten overtreft.

Onze keuken is internationaal, herkenbaar en seizoensgebonden. Wij werken met de beste en waar mogelijk duurzame producten en leveranciers.

Op de verschillende sub pagina’s vindt u het assortiment welke bestaat uit fingerfoods, bites, lunch, diners, walking dinners, barbecue´s en buffetten.


Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie, kruisbestuiving van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten. Heeft u of een van uw gasten een voedselallergie? Laat het ons weten. Wij houden daar rekening mee.

Event Management Group